Nieuws van het bestuur

Nieuws van het bestuur.


In navolging van onze eerdere berichtgeving over de Oldtimerdag 2020 het volgende.

Een aantal bestuursleden heeft een bezoek gebracht aan de Oldtimerdag van Jaap Kuitwaard. Jaap is trotse bezitter van een aantal stoomvoertuigen en is met zijn stoom op onze Oldtimerdag 2016 aanwezig geweest.

Tijdens dit bezoek hebben wij een aantal contacten gelegd met diverse personen in de Oldtimerwereld. Hierbij zijn afspraken gemaakt voor 2020 in Santpoort.

Zondag 30 juni wordt een bezoek gebracht aan de Oldtimerdag in Den Helder. Ook daar worden de nodige contacten gelegd en proberen we uiteraard mensen / eigenaren te interesseren voor onze Oldtimerdag te Santpoort.

We kunnen verklappen dat er ook in 2020 een groot aantal racemotoren naar Santpoort komen. Hierbij zijn een aantal welke bekendheid verkregen in de vorige eeuw. Onder andere werd door deze motoren aan de TT Assen deelgenomen.

De stoomspuit uit Gorcum met paarden zal aanwezig zijn. Voor de kleine kinderen is een heus antiek draaimolentje op het terrein. De kleinsten mogen hier gratis gebruik van maken.

U begrijpt, wij hebben de afgelopen periode zeker niet stil gezeten. Echter is er nog veel werk te doen. Zodra er weer nieuws valt te vermelden houden wij u uiteraard op de hoogte.


Vervolg

Zondag 30 juni hebben een aantal bestuursleden een bezoek gebracht aan de Oldtimerdag Den Helder. Ook hier zijn weer ideeën opgedaan en hebben wij nieuwe contacten aangeboord.

De locatie in Den Helder is een hele fraaie op de oude Marinewerf. Diverse oude gebouwen waren ingericht met Oldtimer items. Een scala aan deelnemers met allerhande attributen welke te koop werden aangeboden.

Een ware handelsmarkt met allerlei modelbouw. Teveel om op te noemen. Natuurlijk ontbraken de oldtimer voertuigen niet. Diverse vrachtwagens stonden opgesteld en er waren nog enkele onderweg.

Ook waren er FTF vrachtwagens van de fa. Spaansen uit Winkel. Een prachtig stel waren aanwezig. We hebben nog even gesproken met Arie Spaansen. Eigenaar van het FTF museum.

Bij onze komst waren de luxe wagens nog met de rit bezig en rond 12.00 uur arriveerden deze auto's. Het begon ook steeds drukker te worden op het terrein.

Een bezoekje aan het "eten en drinken plein" hebben wij uiteraard ook afgelegd. Hier waren een aantal z.g. foodtrucks welke hun waren aan de man brachten. Een grote sluisdeur was ingericht als podium voor de live muziek.

Al met al een fraaie Oldtimerdag in Den Helder waar echter één ding ontbrak. En dat is STOOM!

Op onze Oldtimerdag een heus item wat groot aanwezig is, was niet aanwezig in Den Helder. Dat zal uiteraard een keus van de organisitatie zijn.

Kortom, wij hebben weer frisse ideeën opgedaan een nieuwe contacten gelegd voor onze Oldtimerdag Santpoort 2020.

Tot zover de berichtgeving van Oldtimerdag Den Helder.

Hieronder volgen nog enkele links welke uw interesse zullen wekken.

Oldtimerdag Ruinerwold

Oldtimerdag Saasveld

Kalender Oldtimer Evenementen in Nederland

Een aantal vernoemde dagen zijn al achter de rug, maar u heeft een indruk hoe het momenteel leeft. En op de kalender vindt u nieuwe Oldtimer evenementen.

tot zover.


Posted in Nieuws on jun 29, 2019