Nieuwe Oldtimerdag Santpoort op stapel

We hebben er genoeg over nagedacht, gediscussieerd, meningen gedeeld, maar we zijn er uiteindelijk toch uitgekomen!  

Het bestuur heeft er een klap op gegeven en besloten om onze vierde Oldtimerdag Santpoort 2020 te organiseren. Maar wanneer je er inmiddels drie achter de rug hebt ben je aan jezelf min of meer verplicht om de laatste weer te overtreffen. Daarom trekken we alles uit de kast om ook van deze volgende Oldtimerdag weer een ongekend succes te maken.

Natuurlijk zult u denken “dat is pas volgend jaar” maar volgend jaar staat binnen no time voor de deur. Er valt genoeg te organiseren en voor te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan al onze donateurs die we persoonlijk gaan inlichten. Dat gebeurt middels een e-mail, maar wij hebben ook nog donateurs in ons bestand die geen mail willen / kunnen ontvangen.

Die worden per post benaderd. De website zal voorbereid moeten worden om inschrijvingen op de juiste manier te regelen. Wij gaan bezoeken afleggen bij andere Oldtimerdagen om indrukken op te doen, maar natuurlijk ook om contact te leggen met deelnemers die wellicht met hun stoommachines naar ons mooie Santpoort willen komen. Denk hierbij aan stoomwalsen, stationaire stoommachines, boomzaagmachine op stoom, brandweer stoomspuiten. Ter info, we zijn in contact met Brandweer Amsterdam-Amstelland. Zij hebben de grootste stoomspuit van Nederland (en misschien wel van Europa) staan. Daar wordt momenteel nog aan gewerkt, maar men heeft goede hoop dat zij in volle glorie haar kunsten kan vertonen op onze Oldtimerdag.

Natuurlijk ontbreken de vrachtwagens niet, maar ook oldtimer motoren, tractoren, brommers en wat dies meer zij.

We zijn bezig met een bedrijf dat voor ons tenten verzorgd, maar ook een podium mag natuurlijk niet ontbreken.

U wilt uw oldtimer auto laten taxeren? Die mogelijkheid is aanwezig. Peter Luxwolda van Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties zal tegen een gereduceerd tarief uw oldtimer taxeren. Hij doet dat vanaf een verhoging waarop uw voertuig geplaatst wordt en Peter zal tekst en uitleg geven bij zijn taxatie. Staat uw voertuig mooi in het zonnetje!

Natuurlijk zal ook aan de inwendige mens gedacht worden. De cateraar zorgt deze dag weer voor uw natje en droogje. En de kinderen? Natuurlijk gaat het hun aan niets ontbreken. We gaan bekijken of het stoomtreintje weer op ons terrein komt rijden, de twee graafmachines worden vastgelegd, en een heus antiek draaimolentje voor de allerkleinsten zal zijn rondjes draaien.

Maar ook lunchpakketten zullen moeten worden geregeld voor al die vrijwilligers die weer met ons meedoen. Uw bakkie koffie of thee zal wellicht weer met een golfkar worden verzorgd. Het is allemaal teveel om op te noemen. U begrijpt dat er nog héél veel moet gebeuren. Maar we doen het graag en krijgen er steeds meer zin in. En we kunnen verklappen dat we een heuse “Oldtimer” muzikale uitsmijter hebben. Wie of wat houden nog even voor ons zelf.

Tot slot.

Hou deze site in de gaten en neem af en toe een kijkje. We zullen regelmatig de site van nieuws voorzien.

Maar eerst……….. gaan we in september van dit jaar weer een mooie rit organiseren.  Hierover krijgen donateurs en sponsors persoonlijk bericht.


Wij gaan ervoor!

Posted in Nieuws on mei 30, 2019