Op de show in Santpoort staat een unieke collectie van een 25 tal oude unieke racemotoren uit de 70er jaren. Hieronder zijn o.a. de Konig 500cc van Hans de Wit, een unieke racer uit 1971 waarvan wereldwijd alleen deze nog rijdt en hij neemt ook de Norton Manx mee. Met de Konig, nummer 8, heeft Hans in 2013 deelgenomen aan de race op Isle of Man.
Gerrit Butter komt met een aantal unieke Yamaha’s, waaronder een zelfbouw met een originele trommelrem.


Gerard Kampen met een Suzuki TR500 uit 1971 die in de 70ér jaren werd bereden door de Brit Barry Sheene met zijn unieke nummer 7. Met zijn nummer 7 werd Barry Sheene kampioen op het circuit van Assen in 1975 én 1976.
John Fokken neemt de originele AMF Harley Davidson uit 1976 mee, die tijdens de Grand Prix bereden werd door o.a. Walter Villa.
John Fokken neemt de originele AMF Harley Davidson uit 1976 mee, die tijdens de Grand Prix bereden werd door o.a. Walter Villa.
Louis Berkeveld met een Maico 125 uit 1970 en een zeldzame Roemar 125cc. Leen de Heer toon een deel van zijn verzameling Yamaha racers.
Jos Danenberg met zijn Benelli 500cc 4takt, de racer bekend onder de oud coureurs, als de Benelli waarop Renzo Pasolini de mensen in vroeger tijden in verrukking kon brengen met zijn gedurfde rijstijl.
De mannen van Kuipers met een prachtige BMW zijspan. Dennis en Willem hebben de 1000 ccboxer dit afgelopen jaar weer helemaal ‘spic en span’ gemaakt voor de races in 2016.
Romano Fokken met zijn snelle Ducati 250cc.
Mario van Rooien met een originele Yamaha OW01 750cc superbike.
Nico Bakker Framebouw, met enkele unieke motoren waaronder een Suzuki RG500 van Franco Uncini en wellicht neemt hij ook de eerste racer mee van Brian Slooten de jonge veelbelovende coureur uit Oosthuizen.
John Zeulevoet met o.a. een originele Suzuki RG500 van Jack Middelburg de coureurwaarover zo veel te zien en te horen is in het Westlandmuseum in Honselersdijk. Ook kunnen de liefhebbers de racer van Boet van Dulmen (Den Boet) bewonderen.
Fup Bakker met zijn Aermacchi, een zeldzame watergekoelde racer en ook zijn mooie TZ 250 is te bewonderen.
Kortom een prachtige verzameling, echt de moeite waard om te zien. Veel van bovengenoemde eigenaren rijden nog regelmatig tijdens de Classic Races in Nederland en daarbuiten. Zij willen u graag meer vertellen over deze prachtige sport, die immer blijft uitdagen en boeien.